Nu har Kocken & Kastrullen levererat luncher i 7 dagar. Det har varit lite kaos då & då men det har vi rett ut. Vi har så klart provsmakat alla rätter vi levererat ut genom luckan och varit överväldigade av vad vi kan göra med en Kock & en Kastrull. 

Vi vill tacka alla som Er som kommit ner till Sigurdsgatan 25 för att hämta er lunchbox. Men vi tackar även Er som övervägt att komma till oss. Plötsligt händer det!

Kocken & Kastrullen är stolta leverantörer av mat till VIK Hockey's J18, J20 och A lag då de har bortamatcher. Efter en hård match ska det smaka väl i bussen, och det tror vi att vi levt upp till hittills. Vår ambition är så klart att spelarna ska längta efter Kockens mat redan när de står i duschen efter match.

Vi har under tiden också - med bravur - levererat catering ett par gånger. Utan att skämmas så säger vi rakt ut att det har varit mycket uppskattat.

Väl mött i luckan,

Kocken & Kastrullen / Thomas & Karri