=)

Internationella Kvinnodagen

Internationella Kvinnodagen

Onsdagen 8 mars är det Internationella Kvinnodagen. Det firar vi med att bjuda på en lunchlåda till alla kunder så långt lagret räcker. Det blir Biff Stroganoff med ris från Pakistan.

Kockens utprovning av det riktiga svenska urvalet.

Kocken & Kastrullen har varit lite insmickrande so far med att skapa mycket goda mat-hits. Men vi vill gärna få fler att testa rätter som kanske låter som "skolmat" med sitt namn; kålpudding, isterband, oxbringa eller pepparrotssås. Men vi kommer inte att leverera något ur vårt hål i väggen som inte vi står för eller älskar själva, så prova gärna någon av våra extrainsatta rätter - så långt lagret räcker - för att återuppliva den riktiga svenska husmanskosten. Vi tror att Du inte kommer att ångra det ... Eller, vi vet!

Nu är vi igång!

Nu har Kocken & Kastrullen levererat luncher i 7 dagar. Det har varit lite kaos då & då men det har vi rett ut. Vi har så klart provsmakat alla rätter vi levererat ut genom luckan och varit överväldigade av vad vi kan göra med en Kock & en Kastrull. 

Vi vill tacka alla som Er som kommit ner till Sigurdsgatan 25 för att hämta er lunchbox. Men vi tackar även Er som övervägt att komma till oss. Plötsligt händer det!

Kocken & Kastrullen är stolta leverantörer av mat till VIK Hockey's J18, J20 och A lag då de har bortamatcher. Efter en hård match ska det smaka väl i bussen, och det tror vi att vi levt upp till hittills. Vår ambition är så klart att spelarna ska längta efter Kockens mat redan när de står i duschen efter match.

Vi har under tiden också - med bravur - levererat catering ett par gånger. Utan att skämmas så säger vi rakt ut att det har varit mycket uppskattat.

Väl mött i luckan,

Kocken & Kastrullen / Thomas & Karri

Smygpremiär ...

Välkomna till vår provavsmakningssmygpremiär.

Det sker 25/8 kl 15:00 - 21:00. Vi serverar:

Kockens Lasage Al Forno,
Pannbiff A La Zanderléhn med lök,
Hemlig Gryta

Kanske vi har andra överraskningar, vem vet?

Priset kommer inte överskrida 0 kr.

Varmt välkomna till Sigurdsgatan 25.

Väl Mött!

Kocken & Kastrullen